ponedeljek, 1. marec 2010

Na večer pred rojstnim dnem....

Zadnje čase čutim, da prihaja ustvarjalna kriza....ideje so nekje daleč, želje ni prave, zanemarila sem spremljanje novosti na blogih (opravičujem se za mrk),....ker se mi je to že neštetokrat zgodilo, vem, da moram samo počakati da mine. Jutri pa imam rojstni dan jaz in tudi moj blog, ki bo praznoval eno leto in sem le dobila željo malo pomigati.
Pri tejle sem hroščkala na veliko: za osnovo sem prepognila veliki izrez Nestabilities Labels 8, potem pa uporabila Labels 1. V naši knjižnici prodajajo razpadojoče ostanke knjig za 0,80 € in sem vzela eno partizansko v italijanščini, da lahko uporabljam strani za ustvarjanje (pisave vseh vrst imam res rada). Občutek je bil malo čuden, nisem navajena uničevati knjig, a sem se hitro privadila :-)) in si bom kupila še kakšno. S prozornim prahom sem odtisnila motiv na list iz knjige, nato pa z rdečo akrilno barvo šla čez. Osnova je potiskana z ljubim motivom čipke. In celo moj Fimo izdelek je na razstavi-gumb!
Prijazen pozdrav vsem-hvala za ves navdih, obiske in komentarje v tem letu!

17 komentarjev:

Ivanjščica pravi ...

Vse najboljše in najlepše ti želim ob tvojem rojstnem dnevu! Upam, da bo tvoj blog ostal to kar je- vedno poln čudovitih izdelkov izpod tvojih rok in poln idej, ki ti jih nikoli ne zmanjka (tu in tam kak ''mrk'' je izvzet) :)
Lepo praznuj!

Mojca pravi ...

prijetno praznovanje in vse naj naj ti želim. predvsem dovolj časa, da spraviš vse ideje pod streho:) čestitke tudi za blog, tu se res človek napase. naj bo tako - naslednjih sto let:)

moi pravi ...

Čestitke za rojstni dan. Ustvarjalni mrk pa je sestavni del ustvarjanja, tako ga kar pusti, da mine ;)

Alenka pravi ...

Čestitke tebi in blogu!!!Za mrk se pa ne boj, se mi zdi, da že žarki ustvarjalnosti skoz bijejo.Vsaj po izdelku sodeč:):)

MarikaGabez pravi ...

Pride in mine..si čisto prav napisala. Ni pa luštno dokler traja. AMpak vidim, da počasi že prihajaš ven.
Čestitke ob kar dveh praznovanjih. Osebnem prazniku in drugem ob obletnici bloga.
Jaz vedno rada pridem sem, tudi če ne objavljaš. Pa kakšno staro objavo pokukam, občudujem tvoje torbice in predvsem kakšna kompletranja, ko ustvarjaš za otroke.

K pravi ...

Vse najboljše tebi in blogu! Da bi bila oba še dolgo med nami ;)

Hali pravi ...

Želim ti vse najboljše, en krasen rojstni dan in tale čestitka je res nekaj posebnega, odtis čipke pa enkraten!

Tanja pravi ...

Želim ti vse najboljše in veliko ustvarjalnih idej.

Bodi lepo, Tanja

Vladuška pravi ...

Vse najboljše za te, vse najboljše tvojemu blogu. V veliko veselje mi je prihajati na obisk in občudovati tvoje čestitke. Imaš svoj stil, imaš ideje in dobro jih izvedeš. Le tako naprej. Jaz ti želim veliko ustvarjalnih idej in veliko časa, da jih boš lahko spravila na papir ali iz papirja :-)

Ta čestitka je prekrasna in ta nevsakdanja oblika mi je zelo všeč.

Sonja pravi ...

Vse najboljše tebi in blogecu.
Rada te obiskujem in upam, da vaju še dolgo bom.

Tiara pravi ...

Vse najboljše in naj se ti izpolni kar si najbolj želiš. Pa veliko ustvarjalnih objav na blogu ti želim.
Čestitka je pa zelo lepa.

Maja pravi ...

Vse najboljše vama obema! Poznam krizo, ki jo preživljaš in res je najbolje sesti v kot in počakati, da napad mine. Ko pa pokukaš ven, je vedno lepo! Tako kot izdelek iz partizanke!!

Damjana Ž. pravi ...

Krasna voščilnica! Vse najboljlše tebi in blogu, radi se vračamo sem :)

BojaMoja pravi ...

Vse najtanajtanajtaboljše!!!!!

Courtney Baker pravi ...

This is totally gorgeous. Love the card shape!

Helena pravi ...

Oh, le kako mi je uspelo prešpricati tvoj rojstni dan?! No, saj še ni prepozno, da ti voščim in želim vse lepo, dobro, nežno, elegantno, barvito ... Vse to, kar se odraža na tvojih krasnih izdelkih!

McCrafty /Klavdija pravi ...

Upam, da sprejmeš tudi čestitke z zamudo :). Vse najboljše in seveda polno zdravja. Ustvarjalne krize pa se včasih kar malo sprehajajo med nami, a se ne domo dala, kajne ...