četrtek, 4. marec 2010

Ljubka veverička za Tino

Hvala za prijazna voščila ob rojstnem dnevu. Rada imam svoj rojstni dan iz prav enakega razloga kot otroci - voščila in darila. Leta gor ali dol, saj se tako ali tako staram vsak dan po malem, darila pa niso vsak dan :-))) in vsa prijaznost tudi ne. Razveselili so me dijaki: celi razredi so mi posamično voščili, dobila sem rožico, eni so mi peli skozi okno, ko sem odhajala, veliko bivših se je javilo na FB... na igrišču OŠ mi je pel cel mali zborček, ker sta naša dva povedala.... To me razveseljuje, prav res. Imam seveda tudi nekaj sodelavcev, ki mi niso.... Verjetno zato, ker sem do otrok strpna, za butarije odraslih pa bolj malo, poleg tega pa še brez hude potrebe po druženju, tako da se name tudi zlahka pozabi. Glede daril pa: že januarja si naredim spisek želja in ko me bližnji sprašujejo, če imam kakšno željo, že hitim stresati...Zaenkrat imam samo v glavi, ko bom postajala bolj sklerozna, si bom pa pisala (da ne naročim dvakrat istega :-)))) Moje zaloge so se okrepile za BIA mašinco (hvala možek), tri sete štampiljk (dojenčkaste, morske živali, za izdelavo karirastega ozadja) in scrapbook papir. Dobila sem tudi nekaj gotovine...le v kaj se bo pretopila?Moje čudno stanje se nekoliko popravlja. Tesnoba, ki se me je oklenila, počasi popušča. Grozno mi je, ker je ne vem čemu pripisati in si zdaj mislim, da pride tudi to tako kot zobobol, gripa,... Samo upam, da hodi bolj poredko, ker je prav obupno. Za ljubko malo dveletno Tino sem naredila tole voščilnico z veveričko.

Naletela sem na meni zelo všečen stil štampiljk - Practicing creativity . zaenkrat je Courtney izdala dva seta, na njenem blogu pa ravno poteka `kukanje` v tretjega, ki prihaja. S komentarjem pod objavo si ga lahko `prikomentirate`. Na prvi pogled sta mi bila lušna, ko pa sem videla Flickr galerijo, sta postala resbijuradaimela.

11 komentarjev:

Courtney Baker pravi ...

So cute and thank so much for the kind words! THANK YOU!

moi pravi ...

O, Tina, takih tršic (oprosti ljubkovalnemu izrazu ;) bi potrebovali še več. ker če ti učenci namenjajo toliko pozornosti za rojstni dan, že moraš biti posebna oseba, ki je znala priti do njihovega srca.
Čestitke še 1x za rojstni dan in super za vsa darila, ki si si jih želela in dobila.
Držimpestidadobištuditeštampiljke
;)

Helena pravi ...

Bi se kar pridružila Moi. Prav gotovo si topla oseba in vse, kar daješ učencem, dobiš povrnjeno.
Iii, lepo od moža za njegovo darilo. Kakšne super može imamo, a ne? :)
Hvala za link!
Čestitka pa je seveda zelo, zelo lepa! Imej fajn dan!

Vladuška pravi ...

Najprej moram povedat to, da se mi je zdelo zelo zabavno in prisrčno kaj vse se ti je dogajalo po šoli na tvoj rojstni dan, čestitke, petje itd. Prekrasno. Res se vidi, da te imajo otroci radi in to je vse kar šteje.

Me zelo veseli, da se počutiš bolje in upam, da tako tudi ostane.

Čestitka pa mi je taka cart, prav lušna je.

McCrafty /Klavdija pravi ...

Se mi dopade, da so te lepo presenetili in verjamem, da os ti dali nov zagon. Prav luštna čestitka je nastala.

Alenka pravi ...

Otroci že vedo!Darilca so lepa in vem, da bodo kmalu nastale nove umetnine.
Čestitka je luštna, tale veverička je zelo simpatična:)

Hali pravi ...

Se podpišem tudi jaz pod komentarje. Glede na to, d aimam doma enega "osmarja" in da so osmi razredi najbolj "nemogoči" na šoli, si želim, da bi jih več učiteljev razumelo, saj tako nemogoči niso pri vseh :-)
Super za darila in krasna čestitka!

Creatissimo pravi ...

Spontanost in iskrenost otrok je (zame) najlepše darilo, ki ga lahko dobiš. Drugače pa čestitam za rojstni dan in ti želim še veliko veselih in ustvarjalnih dni!! Tesnoba pa res pride in gre, zato držim pesti, da te ne obišče prepogosto - mogoče se je ravno z ustvarjanjem lahko hitreje znebimo? Voščilnica je pa (spet) luškana - tvoji izdelki so mi res všeč!

Tiara pravi ...

Jeee, kako simpatična je tale tvoja veverička in v luštni barvni kombinaciji.

Mojca pravi ...

čestitka je tako luškana... tvoje praznovanje je bilo pa tudi izjemno. in zato zagotovo nepozabno. človek si prav želi, da bi imel njegov otrok takšne šice... :)

Rastlinica pravi ...

o kolk je cart!!