četrtek, 25. marec 2010

Adijo VINKI...

...naš ljubi domek. Danes smo namreč prodali naše ljubo, malo stanovanje (45m2). Seveda sem vesela, to smo si želeli, a vsi že nabiramo razne nostalgične zgodbice preteklih desetih let in zadnjih nekaj noči slabo spim od vsega dogajanja. Zaenkrat se selimo v hišo k moževim staršem, nato bomo videli kaj in kako,...vse skupaj, od ideje do izvedbe, se je zgodilo tako hitro, da komaj dohajam... Misel na selitev me straši, pospravljanje je na prvem mestu najbolj osovraženih stvari na mojem seznamu Osovraženih 10 in lahko is mislite kakšna doza me bo doletela. Poleg vseh planov, moram dati pod streho tudi načrt, katere ustvarjalne pripomočke imeti pri sebi in katere pustiti v škatlah...Pred nami so pestri časi, jaz pa ljubim ljubi mir in se že veselim prihodnosti, ko ga bom znova imela.
Tole voščilnico sem naredila gospe, ki je kupila stanovanje in smo ji jo danes dali. Res ji želim, da ji bo stanovanje kmalu postalo dom in ji bo tu tako lepo, kot je bilo nam.

11 komentarjev:

Alenka pravi ...

Prava čestitka za dobrodošlico v novem domu.Čim manj stresa vam želim in čim hitrejšo rešitev:)

Helena pravi ...

Upam, da bo selitev minila brez sivih las in gubic :) Želim vam topel sprejem in počutje pri moževih starših, kmalu pa seveda nov dom, čisto vaš!
Čestitka mi je zelo všeč!

Hali pravi ...

Prekrasna čestitka! In takole si reci, novim zmagam in dogodivščinam naproti.Še lepše in boljše bo!

Šolanje na domu-Waldorf pravi ...

Kako lepa gesta od tebe. :) Čestitka je čudovita. Glede seljenja te pa razumem, mene to čaka čez kaka 2 meseca.

Maja pravi ...

Zelo te razumem, kaj čutiš ob selitvi. V življenju sem se velikokrat selila in nazadnje iz meni tako ljubega mansardnega stavnovanja sploh nisem hotela iti, čeprav smo se selili v hišo! Pol leta sem odlašala! Ampak vse je za nekaj dobro, čeprav boš za nekaj časa izgubila svoj mir. Čas bo prinesel, da se bodo vse stvari postavile na svoje mesto! Drži se, dobre volje ti ne manjka!

Sonja pravi ...

Ojej, selitve, čista groza :) Čeprav po drugi strani takrat ponavadi pomečeš stran gore neuporabne krame in narediš čistko.
Na koncu bo še vse dobro oz. bolje.. boš videla.

Vladuška pravi ...

Selitev res ni prijetna z vsem zlaganjem v škatle in potem iz škatel. Ampak verjamem, da je vaša odločitev dobra in da boste s tem tudi veliko pridobili. Uživajte v novem domeku in upam, da čimprej znova dobiš svoj mir. Glede slednjega te zelo dobro razumem, ker sem jaz ista. Zadovoljna, dokler imam mir.

Zelo pozorno da si novi lastnici naredila čestitko in zelo mi je všeč s temi oblaki, hiško in mini mravljico ter ptičkom na veji. Pa še rožice gredo iz dimnika, super :-)

Marna pravi ...

Ooo, to pa je gesta in pol!!! In tako ljubka voščilnica!
Glede selitve pa ti želim, da boš čimprej imela svoj ljubi mir ... jaz ga tudi imam zelo rada in me v teh tednih tudi čaka selitev ... upam, da nama čimprej mine!

Nancy pravi ...

I love this little smily house, Tina! Congratulations on your new blog! It is wonderful!

Renata pravi ...

O, selitev, super! OK, poznam selitveni stres, ampak brez tega žal ne gre. Greš pa sedaj novim dogodivščinam na proti in selitev k moževim staršem je le vmesna postaja. Srečno!

BojaMoja pravi ...

:) če je težko zlagati v škatle, bo pa potem toliko lepše zlagati na police :)