sobota, 13. februar 2010

Še zadnjič Valentinovo

Imela sem še dva ježka od Suzi, a se je eden sfižil in tako je nastala samo še ena voščilnica za izziv. Tokrat sem hotela nekaj preprostega in nastala je takšna. Osnovo sem spustila skozi hroščka, da je nastala pikasta. Rdeč papir sem naredila z EK luknjačem in dodala le še trakec. To je vse. Motiv ure mi je bil od nekdaj všeč, a sem se bala, da bi namigoval na: `zadnjo uro..`, `čas hitro teče...`, potem pa sem nekje videla, da so omembe časa lahko zelo vesele in takrat sem si privoščila motiv ure. Prvič sem jo uporabila za čestitko za moža za valentinovo. Srček v sredini sem dodala sama, da bolj sodi k priložnosti. In čas, ki ga kažeta kazalca ni naključen, 5.7. sva šla na prvi zmenek :-)))
Potem se hitro naredila še eno in pustila prazen prostor za misel. V sredino sem dala rožico in jo nato naštempljala še naokrog. Ker se mi je zdelo prepusto, sem z akrilno barvo pobarvala polja, kjer se rožice prekrivajo.

3 komentarji:

moi pravi ...

Zelo lušne čestitke so nastale in všeč mi je kombinacija ure in srčka, pa rožic. Res je, ure lahko oznanjajo veseli čas ;)

Alenka pravi ...

Lepe čestitke!Prav imaš ura ima lehko veliko pomenov in tudi meni je motiv ure zelo všeč.Tvoja s srčkom je prav posebna:)

Vladuška pravi ...

O, si bila pa pridna. Zelo dobre so mi te z urami in mi je všeč ta popestritev, da si na sredino ure dodala posamezne motive. Vedno pogruntaš kaj novega s štampiljkami in to mi je zelo všeč in imaš zelo dobre ideje.