ponedeljek, 25. januar 2010

Prihaja valentinovo-1.del

Valentinovo mi ni prav hudo pomemben dan in tudi vse (keraimčne, bonbonjeraste,..) stvari v trgovinah mi nič ne pomenijo, zdi pa se mi lepo ljudem povedati, da so nam dragoceni. Saj res, da to počnemo pogosto in z besedami ali dejanji to na veliko načinov sproti sporočamo, a za pisno obliko jaz izkoristim valentinovo. Pa še srček mi je zelo ljub motiv, ki ga malokrat vključim v čestitko in zdaj lahko porabim določene štampiljke, ki se jim nisem mogla upreti.

Malo sem hotela eksperimentirati z barvami in sem izbrala temno podlago, z belim reliefnim prahom naredila drevo in nato kar z akrilno rjavo popravila deblo, ker mi je bilo sicer preveč vse belo. Tule je podlaga še temnejša, metuljček pa rumen, da sem dodala še malo svetle barve.

11 komentarjev:

Hali pravi ...

Srčkasti drevesi, kako luštno!

Vladuška pravi ...

Zelo, zelo mi je všeč. Že v tvoji prejšnji objavi sem občudovala tvoja drevesa, ker se mi zdi, da si jih isto naredila s kombinacijo štampiljk. To se mi je zdela full dobra ideja. Jaz imam namreč zelo rada motiv drevesa in že nekaj časa gledam oz. iščem eno dobro štampiljko drevo, ampak nobeno mi ni izredno všeč. Na ta tvoj način, pa lahko izdelaš poljubno drevo in to se mi zdi odlično. Všeč sta mi ta detajla mašeljček okoli drevesa in eno srce, ki je rdečo. Odlično ideja in super izvedba. Nič kičasto.

Sonja pravi ...

Čudoviti čestitki, tudi meni so všeč tvoja drevesca, ki jih narediš po svoje, s kombiniranjem :) Lepo zalogo srčkastih štampiljkic imaš :)

moi pravi ...

Super skombinirano srčkasto drevo.

Šolanje na domu-Waldorf pravi ...

Ta drevešček je pa res fenomenalen. :)

Mojca pravi ...

zelo simpatično, super izvedba, druga se mi še malenkost bolj dopade. zaradi barv, seveda:)

Alenka pravi ...

Luštna dreveščka!

MarikaGabez pravi ...

Luštni drevesi.
Všeč mi je, ker si izbrala temno podlago. Nekako to ni toliko običajno. Srčkov je pa cel Planet.

Helena pravi ...

Tvoja drevesa so prav čarobna. Znaš jih tako lepo uporabiti, da so pravljična.
Čudoviti čestitki!

Tiara pravi ...

Zelo lepi čestitiki in tole drevo je zakon.

Vladka pravi ...

Prekrasna čestitka! Sploh mi je všeč kako si naredila krošnjo, super ideja. :)