petek, 29. januar 2010

Cards for kids drive-1.del

Na blogu Jennifer McGuire sem zasledila Cards for kids drive, kjer zbirajo voščilnice z dobrimi željami za nekaj otrok (in njihovih družin), ki so hudo bolni. Voščilnice se pošlje na njen naslov, ona in še nekaj drugih pa poskrbijo, da pridejo v prave roke. Ideja mi je dobra, zato sem se odločila in začela izdelovati otroške voščilnice (čeprav so vse moje bolj nagnjene k temu), da jih bom poslala. Zagotovo je veliko otrok tudi pri nas, ki bi bili veseli takšne spodbude, a kolikor vem, nič takšnega trenutno ne poteka. Jaz pa ne poznam otrok ali drugih, ki bi potrebovali takšno spodbudo oz. niti oseb, ki so v takšnih službah, da lahko pridejo v stik z njimi in sprožijo zadevo. Potrebno je namreč imeti željo osebe ali starša (če gre za otroke), da bi kaj takšnega sploh želeli prejemati. Možne so seveda tudi podobne akcije, kot so bile stekleničke upanja, ko se v fazi izdelovanja ne ve za koga točno so namenjene. Pri tejle pa pišeš dobre želje konkretnim otrokom. Če bi katera imela kakšen predlog, željo, idejo,...za kaj takšnega pri nas (v kakršni koli obliki), sem pripravljena aktivno sodelovati pri organizaciji, sama pa nimam začetnega zagona oz. ideje.
I made a girly card for Jennifer`s Cards for kids drive. I used glitter on raindrops (Stickles) and I am participating on Lucy`s challenge. I hope the card has enough wow factor for Virgina challenge, too. ...and a closer look on glittery raindrops.Pri tej voščilnici sem uporabila svojo novo igračko (od Božička) Slice mašinco za rezanje. Res mi je všeč in prav obupno sem mahnjena na vse tehnološke stvari v zvezi s tem hobijem-jaz bi imela vse, prav res vse. Držim se nazaj, kolikor mi uspeva, a vse moje želje za božič in rojstni dan so rezervirane za to. No, napravica mi je izrezala dežniček, jaz pa sem ga nato poštempljala. Iz malih paisley štampiljk sem odtisnila kapljice na belo podlago, obdelala s prozornim reliefnim prahom in šla nato čez z modro akrilno barvo. Metuljček je digitalen in natisnjen že v barvah. Voščilnico prijavljam tudi k Lucy (bleščice) in ponovno k Virginii (posebni element-upam, da je to čipka pri dežničku).


Od Vladuške sem prejela nagrado. Najlepša hvala, polepšala si mi dan. Tudi jaz se bom v kratkem potrudila s tako lepim seznamom prejemnic nagrade, kot ga je pripravila ona.


12 komentarjev:

moi pravi ...

Kako domiselna čestitka, sploh pa želja, da komu pomagaš. Ne vem ali smo vse ustvarjalke okužene s tem virusom? Samo opažam, da nas je vse več ;)

Hali pravi ...

Luštna voščilnica in čestitke za slice :-) Izgleda uporabno :-)

Vladuška pravi ...

Nekaj podobnega sem tudi jaz zasledila, mislim, da so se zbirale čestitke za neko bolnišnico za otroke. Ampak enostavno mi ne znese, da bi vse naredila in še potem poslala v Ameriko, pa da bi pravočasno prispelo. Tudi jaz se pridružujem, če ima katera energijo da tole spravit v pogon.

In tako lušno čestitko si naredila. Spet ta modra barva, pri tebi me vedno tak navduši. Zelo mi je všeč ta dežnik z obrobo in ta metulj. Fajno novo igračko imaš.

Ja, z veseljem sem ti podarila to nagrado. Saj vem, da vsake toliko časa krožijo ampak vseeno jih je lepo vedno znova prejeti :-)

Damjana Ž. pravi ...

Krasna čestitka (nekomu bo gotovo polepšala dan) in nova igračka ti bo odlično služila, sploh ne dvomim!

Tiara pravi ...

Zelo lepa čestitka.

Alenka pravi ...

Zelo luštna čestitka!Ampak mašinca, ta pa je mega!!!!!!Naj ti dobro služi in sem že firbčna, kaj bo novega izrezljala:):)

Mojca pravi ...

že namen, s katerim delaš, je priklona vreden... čestitka pa res nekaj posebnega.

Renata pravi ...

Zelo simpatična voščilnica in plemenit namen.

Mašinca mora bit pa kar huda zadevščina, a ne. Super darilo! Le kaj vse ti bo še izrezljala?

Papirolina pravi ...

vau, kako lepo, dežniček je pravi cotrek :) in čestitke za novo igračko.

BojaMoja pravi ...

:) prikupna

Lucy Abrams pravi ...

Wow - I love this. Gorgeous glittery raindrops. Sweet umbrella too. Thanks for playing along. :)

Virginia L. pravi ...

I can't help saying WOW... when I see this card! What a creative design, Tina! Thanks so much for playing Beat the Winter Blahs Challenge!