sreda, 16. december 2009

Preproste z balončki

Malo me preganja čas, pa sem naredila nekaj hitrih in preprostih čestitk. Uporabljala sem samo štampiljke (vejico in balonček) in akrilne barvice.
Pri spodnjih dveh pa sem ozadje naredila z reliefnim prahom (prvo s prozornim, drugo pa z nekim barve spreminjajočim) in balonček izrezala.V resnici so barve pri tejle bolj tople in malo boljše izpade. Lepe decembrske dni želim vsem.














12 komentarjev:

Helena pravi ...

Pri tebi so tudi preproste zelo lepe. Kdor zna, pač zna :)
S prahom embosirano ozadje je krasno!

Renata pravi ...

Ta zadnji dve sta mi tako krasno elegantni, da sem ti kar fouš. Super pride tole embosirano ozadje, izrezane bunke so pa pika na i. Všeč!!

Hali pravi ...

Se podpišem po Renato...super ideja, tudi meni je zmnajkalo kakšni 10-15 voščilnic in bom tudi naredila eno bolj simpl verzijo
:-)

Nataša pravi ...

Kako so lepe! Čisto ta prave, preproste in elegantne.

Tiara pravi ...

Krasne so. Tele bunkice prav lepo izpadejo.

Barbara pravi ...

Zelo lepe, preproste :)

Vladuška pravi ...

Res z veseljem pogledam take preproste čestitke, ker res izpadejo krasno. One prve 4 so mi tako zelo všeč, take vesele so mi. Zelo dobro je izpadlo tisto zelenje in všeč mi je kako si pobarvala bunkice, da so na sredini manj intenzivne barve. Zadnji 2 pa sta pravi elegantni dami, krasno ozdaje. Najboljše pa je to, da zraven poslušam na slušalkah božične pesmi, hi hi. Zraven pa testiram neke obračune, grrr :-)

Alenka pravi ...

Kako imaš ti to lepo štempiljko za podlago, prav pregrešno lepa . Čestitke so pa tudi zelo lepe.

Marna pravi ...

Pa pridejo zelo lepo te bunkice!

McCrafty /Klavdija pravi ...

Zelo lepe čestitke si naredila, še posebej sta mi všeč zadnji dve.

Neža pravi ...

Res so izjemno lepe.

Unknown pravi ...

Zelo lepe česitke! Zanima pa me kako se sploh naredi takšno embosirano ozadje. Sploh nevem kaj pomeni embosirano. A mi lahko kdo malo obrazloži?