sreda, 9. december 2009

Nogavičke

Še en komplet preprostih voščil je nastal. Tokrat s ponavljajočim motivom nogavičke. Nič posebnega, le svetlečega reliefnega prahu na tone za malce bolj bleščeč praznični videz. Občudujem vse, ki letos niste nabavljale nič novega za praznično ustvarjanje, jaz se štampiljkam nisem mogla upirati. Moja vest je črna in kosmata. Še dobro, da me je zagrabilo pletenje. Pletilk in ostankov volne imam še izpred 20 let (ko sem kot najstnica prenehala) in bo to zelo varčen hobi, če me bo dolgo držalo. Tule pa so še v ostalih barvnih kombinacijah.

8 komentarjev:

Alenka pravi ...

Kako se luštni tile škornčki:):)A pletenje te je zapopadlo, potem sva pa na isti valovni dolžini:):)

BojaMoja pravi ...

:)))) jaz pa kvačkam že od konca februarja :))))

MarikaGabez pravi ...

Cortike!
včasih človek misli, da iz kakšnih mini motivov prav nič ne more izvleči, pa se izkaže ravno nasprotno.

Vladuška pravi ...

Se mi zdi kot da bi še zraven cingljale te nogavičke. Lušne so. Pa malo je treba zapravljat, če pa je taki čas. Nič slabe vesti, samo pletilke v roke, da vidimo kaj bo nastalo :-) Si me spomnila, da bi lahko nadaljevala brezrokavnik, ki sem ga lani začela :-)

Tiara pravi ...

Super lepo si naštimala tele nogsvičke. Le kaj se bo skrilo v njih ;). Pletenje je pa zakon in ko enkrat not padeš je konec. Uživaj.

Hali pravi ...

Ijeje kako luštna kombinacija..jaz imam rokavičke ( štampiljko) bi lahko s tem poskusila.
Mene je lani okoli NL prijelo..pa sme naredila hčeri en šal ( no maja je bil končan), prav zahotelo se mi je pred TV nekaj plest... pol sem še par poskusov enih medvedov naredila ( ki niso najbolj uspeli, a so vseeno v posteljah pri malih2) zdaj pa spet nič. No mogoče me spet prime med božičem in NL :-)

Renata pravi ...

Iiii, kakšni kjut štumfki :-)

Pletenje? Ne, hvala, nimam potrpljenja pretikat volno iz ene štansce na drugo :-) Zato pa občudujem vse, ki to počnete in usvarite pletene mojstrovine. Še danes se spomnim par sošolk iz sr. šole, ki so se vozile z vlakom in pletle in imele skoraj vsak teden nov pulover.

Simona pravi ...

Tele nogavičke pa so super lušne!