ponedeljek, 2. november 2009

Škrat iz Ikee

Spet brcam. Preden me je pokosilo, smo bili v novi Ikei. Kar se ustvarjanja tiče, sem si kupila nekaj koščkov lušnega blaga, stojalo za fotografije (za fotografiranje voščilnic J) in komplet voščilnic na škrate. Kar šli so v tisto vrečo-vedela sem, da bom porabila ovojnice, pa natur papir mi je bil tako všeč… No, doma mi je bilo škoda škratov in sem iz enega naredila voščilnico.
Dodala sem mu seznam želja in darilca (štampiljka iz Hoferja), malo vijugic in ozadja. Tule je še kup originalnih. Tiste, kjer se držijo za roke pa še ne vem kako bom uporabila, zagotovo bo šel v promet papir na hrbtni strani, če ne drugega.



5 komentarjev:

Tiara pravi ...

Simpatična škratovska čestitka. Lepo si jo barvno skombinirala.

Vladuška pravi ...

Lepa natur čestitka je izpadla in tista ideja s seznamom želja je super, prav fajn zgleda. Ja, tudi jaz sem bila pred kratkim v Ikei in kot ponavadi se mi kmalu po tem, ko pridem domov zgodi, da se spomnim še vsaj 5 stvari, ki bi jih potrebovala :-)

BojaMoja pravi ...

Joj, kok je prisrčen tale škratek :)))

Tudi meni natur papir (eko karton in papir) zelo rad pristane na mizi. Pravzaprav sem z ekokartonom tudi začela izdelovati voščilnice in mi je zato še posebej pri srcu :)

MarikaGabez pravi ...

Se kar podpišem pod Bojomojo.
Tudi jaz sem začela s tem papirjem in ga tudi letos že kar nekaj uporabljala, le pokazala še nič nisem, ker nekako nisem zadovoljna z narejenim.
Tvoj škratek pa je prav simpatičen....kot je omenila Vladuška.....seznam želja naredi svoje.

Alenka pravi ...

Luškana škratovska čestitka!Tale eko papir je res lep, no dobro zgleda. Drugače ga pa jaz ne poznam, ali pa ga še nisem videla.Me ni nihče opomnil, da je to eko. To moarm spoznat in pretipat:):)