sobota, 31. oktober 2009

Halloween pri nas

Tudi pri nas smo ga dočakali... Na žalost so se počitnice sprevrgle v hujšo bolezen, namesto v ozdravitev in sem bila od torka čisto fuč. Še dobro, da sem že prej začela nekaj pacati in sem potem po etapah sestavila do konca. Za objavo pa je dozorelo komaj danes.
Pri tej obešanki sem uporabila neke grde papirje, ki sem jih ob nakupu kompleta skoraj vrgla proč, a so se izkazali dovolj grdi za kaj takega. Črke iz trdega kartona sem tudi prelepila s papirjem in nagruckala robove. Čarovnico in netopirje sem sprintala iz interneta.
Prav tako na internetu sem zasledila tele lobanje. Takoj sem vedela, da bosta škorca navdušena, pa sem jih izrezljala iz šeleshamerja, malo porisala in obleščavila. Trenutno nisem pri moči, a bom ob priliki dodala šablono za škatlico-zelo preprosta. Aja, pa buče, ki sta jih škorca izrezala moram tudi pokazati... tudi to ob priliki... Žal na prihodnje leto čaka tudi nedokončana čarovnička, ki mi jo je prijazno poslala Hali. Še dobro, da sem dobila tudi lepo narejeno, ta ponosno straši v sobi.
Posted by Picasa

5 komentarjev:

BojaMoja pravi ...

:) pridna mami

Alenka pravi ...

Pridna mamica, pa še bolezen jo zdeluje.. Čimprej se pozdravi.

Vladuška pravi ...

Dobro si tole naredila. Tista obešanka se mi zelo dopade, dobra ideja.

Tiara pravi ...

Super grozljive zadevice ;), ki lepo izgledajo.

Hali pravi ...

Obešanka je res super, tudi košarica ne zaostaja :-) Pozdravi se!