petek, 9. oktober 2009

Čipka

Iz poletnega potepanja je z nami domov prišla tudi štampiljka z motivom čipke. Tule sem jo naredila z belim reliefnim prahom, dodala malo rožic in trakec. Bele pikice so narejene s Tulip barvo in so mi soliden nadomestek za kamenčke.Zdaj, ko tole pišem, sem se spomnila, da sem že omenjala tale poletni nakup in je ena izmed vas izrazila željo za podatek o trgovini. Trgovina je Hobby di carta v bližini Gardskega jezera (cca. 70 km naprej po avtocesti). Jaz sem jo izvohala na internetu in me je skoraj kap, ko smo se pripeljali pred stanovanjsko hišo, pozvonili na običajni zvonec in bili pospremeljeni v garažo.. Notri pa: res čisto v skladiščnem slogu, nič lepo, nič po kakšni dobri logiki urejeno (v bistvu odpremni kraj za spletno trgovino)...ampak izbire pa toliko, da se mi je mešalo. Kateri bi se morda zdelo povprečno, a to je bila moja največja možnost za videti izdelke v živo. Moje sanje so kakšna velika (kaj velika-mega!) trgovina v Ameriki, ves dan na razpolago in finančno no-limits.
Pa še en pogled od blizu...
Posted by Picasa

7 komentarjev:

Vladuška pravi ...

ooo, lepa je ta štampiljka in te rožice jo lepo dopolnjujejo. Verjemi tudi moje sanje so podobne kot tvoje, tako da če se odpravim kdaj v Ameriko grem najmanj v 3 trgovine, samo tisti no-limit ravno ne zdržal :-)

Tiara pravi ...

Zelo simpatična čestitka. Rožice so res simpatične in verjamem, da ti bodo popesrtile še marsikatero čestitko.

Sonja pravi ...

Oooo, kok dobra štampiljka, tole pa je res super nakup. Verjamem, da boš z njo naredila še veliko res dobrih čestitk.
Tako lepih, kot je tale.

Alenka pravi ...

lepa čestitka in super štempiljka; tole si pa dobro kupila:):)

Mojca - Artemma pravi ...

Se bom kar pridružila tvojim sanjam, dodala pa bi še kakšen mega sejem, prav tako v Ameriki, in sicer takšen, ki rabiš cel teden, da si ga ogledaš v celoti. Čipkasta štampiljka pa je v mojem senamu želja že kar nekaj časa - je res enkratna in ti omogoča nešteto ustvarjalnih možnosti. Lepa čestitka. Lp!

Hali pravi ...

Prekrasna čipka, uzgleda kot "taprava" in potem čestitka ...

BojaMoja pravi ...

Jaz bi tudi pri nas Ameriko v smislu hobby pripomočkov :)))

Mi je pa tale čipka zelooo všeč :)