petek, 25. september 2009

Leti, leti ptičica

Dolgo se nisem nič javila, pokomentirala, celo pogledala ne kolikor bi hotela. Mene začetek šolskega leta vedno čisto pokonča. Novi dijaki, novi predmeti, urnik,...kar nekaj časa potrebujem, da ulovim ritem. Nisem še čisto na zelei veji, a sem si prav želela nekaj novega dodati in pokontrolirati vaše stvaritve.
Tule je naakj udarniških barv-zadnje čase me pogosto zagrabi kaj takšnega. Modro ozadje sem naredila kar sama s packanjem modre in perlaste akrilne barve, tisto oranžno steblo sem izrezljala s škarjicami in olfa nožkom (sem pa res imela potrpljenje tisti dan!). Bela pisava je narejena z reliefnim prahom, ki se je prijel tudi, kjer ni bilo mišljeno, ma mi je tako še bolj všeč. Priček je izrezan in zalepljen. In ko je potrpljenja v izobilju, človek izrezlja še eno razvejano steblo :-))) in naredi knjižno kazalo.
Pri Lucy sem se prijavila za bonbonček. Všeč so mi njene preproste voščilnice.

7 komentarjev:

Šolanje na domu-Waldorf pravi ...

Super čestitka in kazalo. Meni je tudi lažje izrezovati kako stvar kot pa barvati motive. :) Ne vem zakaj, ampak tako je.

Alenka pravi ...

Tole je pa prav huda čestitka, ampak potrpljenje pa imaš, kar se rezanja tiče.Drugače sva si pa glede začetka šole precej podobni, mene je letos povozilo na polni črti:):):) Še malo pa bo bolje, ane.

Hali pravi ...

Hudo dobra čestitka, sploh kombinacija barv je nekaj posebnega!

Vladuška pravi ...

Ja halo. Lepo da si spet med nami. Jaz sem že pošteno pogrešala tvoje izdelke in tvoje javljanje. Tudi meni se zelo dopade ta tvoje čestitka in kazalo. Res so super barve.

Tiara pravi ...

Pri tej čestitki in kazalu si imela pa res potrplenja v izobilju. Sam tole modro ozadje je pa zelo lepo.

Tiara pravi ...

Pri tej čestitki in kazalu si imela pa res potrplenja v izobilju. Sam tole modro ozadje je pa zelo lepo.

Jana pravi ...

Zeloooooo lepo! Najlepše mi je, ko je stvar dodelana in tale vsekakor je! Nekaj posebnega