sreda, 26. avgust 2009

Marsovka na obisku

Ko smo se potepali ob Gardskem jezeru, sem izvohala eno trgovino pri z izdelki za ustvarjanje - samo papirnate hobije!!! (no, v bistvu sem jo poiskala že preden smo šli in si sprintala zemljevid :-)). Meni se je skoraj zmešalo od ponudbe, ker vedno vidim le slikice v spletnih trgovinah. In vsem ostalim prav tako, da so si na koncu vsi izbrali štampiljke. Mož in tavelika z božičnimi motivi, pobalin pa kompletek marsovcev in sem komaj čakala, da jih sprobam. Izbrala sem živo roza, belo in črno, da se lahko prijavim še na Caardvarks izziv.
Here is another card for the challange. I had to try Gaia stamps, that my son (6 y.o.) has bought for himself. I don`t know why the photo can`t be enlarged so here is the link to my gallery to see it a litlle better. Ozadje je poštempljano s pikami, nekatere sem poudarila s 3D medijem, ki mi je postal zelo ljub. Gumb sem pobarvala kar z akrilnimi barvami, ker nimam nobenega črnega. Tista obroba na srčku pa je til, ki mi je ostal od aranžirane lončnice (včasih le porabim kakšen desetletje star prihranek).


8 komentarjev:

SmilynStef pravi ...

What a cute little robot ... I love the ribbon behind the heart and the string through the button.

K pravi ...

Hihi, kakšen cartek. A se fante ni nič pritoževalo, ker je roza? Robot, ki mu paše roza barva, to lahko menda samo ti narediš ...

Hali pravi ...

Uuu luštkan robotek, ali je robotka. Kakorkoli super si skombinirala!

Alenka pravi ...

Prav kjut!In cela čestitka je super.

Sonja pravi ...

Ooo, kok dober robotek oz. robotka. Cela čestitka je super :)
Kje je pa link do štacunce??? Mogoče bi še kdo šel v one konce občudovat trgovinico.. ups, občudovat lepote onih koncev :))))

lauren bergold pravi ...

i love everything about your fun card...ESPECIALLY...that fabulous ♥pink♥martian♥!!!!! he--or she?--is AWESOME! :)

Diana pravi ...

Great card.
http://www.designsbydiana.typepad.com

http://www.thestudio56.com

MarikaGabez pravi ...

Hudo simpatičen robotek, ki je vkomponiran v prelepo celoto.