ponedeljek, 8. junij 2009

Roza sestavljanka

Lotila sem se poročne voščilnice za kolegico in ker so mi ostali naštempljani kvadratki, sem naredila dve (no, eno še končujem) . Zdaj se mi zdi, da bom tole dala na stran za kolegico, ki bo rodila in ji jo poslala, če bo punčka. Tista druga bo pa šla za poroko. Vse kar je belo na roza podlagi (na kvadratkih in metuljih) je narejeno z reliefnim prahom (embossiranje, ma zdaj se trudim vse posloveniti), vse rjave črtice - šivi so narejeni s tankim pisalom, pa še razcepke sem dodala. Tejle so mi zelo lepi, imam jih že dve leti, pa sem jih tokrat prvič uporabila, ker mi jih je kar nekam škoda. Zdaj pa sem zarobantila sama nad sabo in so šli v promet.

7 komentarjev:

Sonja pravi ...

Lepa je. Všeč so mi tvoje čiste čestitke. Kombinacija zgolj dveh barv pri tebi vedno izpade super. Pa čeprav se od daleč vidi, da je v izdelavo vloženega veliko truda.

K pravi ...

Uuuuuu, sori, kopirala bom, vsaj idejo, ker imam septembra 3 poroke!

Rastlinica pravi ...

Luštna čestitkica in tista v prejšnem postu tudi cart!!!

Vladuška pravi ...

OOO, sem že pogrešala tvoje izdelke. Pri teh nekaj čestitkah, kjer si uporabila motiv metulja, si me zelo navdušila in mislim, da bom sama v bližnji prihodnosti naredila nekaj z metulji :-) Ostajaš zvesta svojemu stilu in vseč mi je ta kombinacija in znova preprosto in učinkovito. Upam, da kmalu vidim tisto drugo čestitko.
Lep dan!

Ninsi pravi ...

aaa, super ideja! pa izvedba tudi!:)

Trace Geworsky pravi ...

Hi Tina,
They recommend staz on for transparencies. I found that versamagic worked well...I just let it sit for a while to dry so it wouldnt smear...I actually prefer this ink to staz on because it cleans easily

BojaMoja pravi ...

Iiiiii kok je kjutkana ... pa metuljčki :)))

Pa barvna komvinacija mi je tudi všeč ... POPOLNA :)