ponedeljek, 16. marec 2009

ŠTAMPILJKE SO DOBILE NOV DOM

Zadnje čase me je mučilo, da štampiljke uporabljam bistveno manj, kot sem načrtovala, ko sem jih kupovala. In ko sem po svoji duši brskala za razlogi, sem ugotovila, da je v veliki meri tudi zato, ker se mi jih ne ljubi iskati. Do sedaj sem jih imela v predalu: nekatere v originalni embalaži, nekatere v škatlah od CD-jev,...brez nobenega reda.
In sem sklenila, da ga naredim (red namreč), pa sem na netu našla to krasno idejo s preprostim zvezkom s sponkami in vložnimi mapicami za fotografije. Mapice sem kupila v Fotofantasy, kjer razvijam fotografije. Imajo različne velikosti žepkov in sem kupila več različnih, da mi pride prav za različne komplete štampiljk. V mojem naboru štampiljk prevladujejo `brezmotivne` (oprostite štampiljke, zveni res malo ničvredno, a saj veste, da vas v resnici obožujem)`clear stamps`. Šele sedaj, ko sem odkrila čudovite bloge različnih ustvarjalk, vidim, kaj vse se da lepega narediti z `motivnimi` štampiljkami. In zdaj, ko sem našla še tako krasno idejo za shranjevanje, se lahko vržem v nak...., no, pravzaprav lahko tudi še dvakrat premislim :-))))
Tako, zdaj imam sorodne motive lepo skupaj in mapica me čaka prav na dosegu roke, na robu moje ustvarjalne mize. Komaj čakam, da bom kaj odtisnila :-))))






10 komentarjev:

Sonja pravi ...

Lepo pospravljeno.. ampak kaj, ko imam pa jaz večino tistih debelih, gumijastih, na EZ namontiranih štampiljk :( so se mi zdele preveč stisnjene v mapicah.

MarikaGabez pravi ...

Uhh...kakšen red. Sedaj samo še počakamo na nove stvaritve.

Damjana Ž. pravi ...

Krasna ideja, nekaj takega moram narediti tudi z mojimi štampiljkami (med katerimi ji je velika večina še vedno "nedolžnih"). Sonja, če se ne motim, sem enkrat v videu Tima Holtza videla, da tudi takšne na EZ namontirane štampiljke shranjuje v mapi, na podoben način, kot ga je pokazala Tina.

Suzy pravi ...

Lepo shranjeno. Tudi meni so najbolj všeč take brezmotivne.

Ninsi pravi ...

super ideja:)

sem pa ravnokar odkrila tvoj blog...se grem slinit:)

BojaMoja pravi ...

Moje so tudi pospravljenje v mapicah.
Clear stamps so na original acetatih, namontirane (tilde Woj-ke) pa so prilepljene na malce obrezan list acetata, katerega sem dala v U-mapico. Enostavno :)

Anonimni pravi ...

Hey there! I've been reading your weblog for a while now and finally got the courage to go ahead and give you a shout out from Humble Tx! Just wanted to say keep up the great job!

my web site: cornerstone

Anonimni pravi ...

I'm not sure exactly why but this web site is loading extremely slow for me. Is anyone else having this issue or is it a problem on my end? I'll check back later on and see if the problem still exists.



my page ... flagpole

Anonimni pravi ...

I am curious to find out what blog system you're working with? I'm having some small security problems with my latest website
and I'd like to find something more secure. Do you have any suggestions?

Feel free to visit my site ... undersexed

Anonimni pravi ...

I am curious to find out what blog system you're utilizing? I'm
having some minor security problems with my latest website and I would
like to find something more risk-free. Do you have any suggestions?


Feel free to surf to my site - way landscaping
My site: stump removal