petek, 20. marec 2009

NOVE DOBROTE - NOVA PRAVILA

Zelo rada si kupim kaj novega za ustvarjanje. Ob nakupu me (skoraj) nikoli ne peče vest...ponavadi se oglasi kasneje, ko vidim, koliko novih stvari sploh še ni bilo uporabljenih. Največkrat to velja za štampiljke. Pa sem si tokrat pred nakupom obljubila, da bom, ko kaj novega dobim, to kar takoj uporabila. In ker sem ta teden dobila nove dobrote (res se ne morem upreti brezmotivnim štampiljkam) in ker obljuba dela dolg, sem pri prvi voščilnici, ki sem se je lotila, uporabila nekaj izmed novosti.

Evo, fotka novih dobrot....Tule pa je še voščilnica, od novosti je uporabljena štampiljka `pisava`, ki sem si jo zelo dolgo želela. Štampiljko z zelenimi listki sem tudi uporabila prvič, čeprav je stara že nekaj mesecev (res dobro, da sem sprejela nov sklep!!)

7 komentarjev:

Suzy pravi ...

Kake lepe so mi te štampiljke. To s pisavo imam tudi jaz in jo ogromno uporabljam. Res pa imam samo to :) Nisem pa še poskusila v takem načinu.
Čestitka mi je pa zelo všeč.

Šolanje na domu-Waldorf pravi ...

Čestitka je super! Bi tudi jaz morala sprejeti tako odločitev, ker mi kar precej stvari leži še zapakiranih. :)
Lp, Nataša.

K pravi ...

Un sloooooon! Kje si ga pa našla? Jsbitut :) Če se ga naveličaš, povej (če se ga ne boš, povej, od kod je, pliz :)

Sonja pravi ...

Prav super čestitko si naredila. Zanimive barve so skupaj sestavljene v prav dober končni izdelek.
Nakupi so pa tako ali tako zakon in tale tvoj je res uporaben. Težko se naveličaš dobrih štampiljk.

Tina pravi ...

Hvala za pohvale. Slončka (Prima Marketing Clear Stamps - Elephant & sentiment)pa sem si kupila na Ebay-u z namenom za dojenčkaste voščilnice. Ugotovila sem, da nimam nobenega dojenčkastega motiva, pa sem si omislila tega. Moram pa hitro poskusiti, ker me zanima, kako bo izpadlo.

Unknown pravi ...

Lepe štampiljke si kupila, jaz bi jih tudi "nujno rabila". Štampiljke si pa tudi dobro uporabila- nastal je lep izdelek!!!

McCrafty /Klavdija pravi ...

Lepa čestitka ! Pogledala sem še čestitke v galeriji in tiste s quillingom so še posebej čudovite! Tvoja pravila bo pa tudi jaz poskušala čimprej upoštevati, ker imam že kar lep čas doma knjigo in seveda vse osatalo za quiling ....a še skoraj nedotaknjeno :8...no pa še marsikaj bi se našlo :)(